هشتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران- مقدمه
مقدمه همایش

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/2/27 | 
   همان‌گونه که استحضار دارید تحقق سیاست‌های مبتنی بر توسعه مجموعه‌های دانش بنیان در چارچوب منویات مقام معظم رهبری، یک وظیفه ملی و دینی برای هر شهروند ایرانی می‌باشد که یکی از راه‌های رسیدن به این مهم، ارتباط موثر، دوجانبه و قوی مابین نهادهای علمی و دانشگاهی با بانک‌ها، بیمه‌ها و سایر نهادهای مالی کشوری و بین‌المللی می‌باشد. این‌چنین ارتباطی محقق نمی‌گردد مگر با ایجاد رابطه موثر و پایدار بین حوزه‌های دانشگاهی و صنعتی، خصوصا صنایع بورس، بانک و بیمه. در این میان یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها برای ایجاد زمینه‌های لازم، مطالعه و پیاده‌سازی استانداردهای حاکم بر نظام بیمه‌ای و بانکی بین‌المللی (مانند سالونسی، و بازل) در کشور برای برپایی مدیریت یک‌پارچه ریسک با استفاده از رویکردهای مهندسی مالی و بیم‌سنجی است. بر این اساس، دانشگاه خوارزمی در کنار پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، در راستای اهداف عالی خود مبتنی بر حمایت از مرزهای نوین دانش، میزبانی گروه مهندسان مالی و بیم‌سنجی ایران (FINACT-IRAN) را در جهت توسعه علوم نوپای ریاضیات مالی و بیمسنجی در ایران به‌عهده گرفته‌اند.
با عنایت به حمایت‎های ویژه‌ی دانشکده علوم مالی دانشگاه خوارزمی در زمینه توسعه و پیشرفت علوم نوین جهانی در کشور، هشتمین دوره از کنفرانس بین‌المللی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران در تیر‌ماه سال ۱۴۰۲ به میزبانی دانشکده علوم مالی دانشگاه خوارزمی و با همراهی پژوهشکده ریاضیات پژوهشگاه دانش‌های بنیادی برگزار خواهد گردید.
در کنفرانس مذکور جمعی از متخصصان تراز اول داخلی و بین‌المللی از دو بخش صنعت و دانشگاه، در زمینهمهندسیمالی و بیم‌سنجی گرد هم می‌آیند تا به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مرتبط با صنعت مالی، بانک و بیمه در کشور به‌پردازند. هم‌چنین در خلال برگزاری هشتمین کنفرانس، برای افزایش سطح کیفی دانش ریاضیات، مهندسی، و مدیریت مالی و بیمه در ایران، گروه مهندسان مالی و بیمسنجی قصد برگزاری کارگاه‌های آموزشی جنبی را نیز دارند.
کنفرانس مذکور در فضایی کاملا علمی و پژوهشی برگزار می‌گردد و اهداف اساسی زیر را در طول ده سال گذشته دنبال نموده است:
  • به‌روزرسانی دانش محققان، پژوهشگران و فعالان مرتبط با مهندسی مالی و بیم‌سنجی در ایران،
  • ارتباط موثر میان حوزه‌های صنعت و دانشگاه خصوصا در درک مطالبات و چالش‌های صنعت از دانشگاه،
  • معرفی نخبگان علمی کشور به موسسات مرتبط جهت استفاده در قالب استخدامی و یا مشاوره‌ای و غیره،
  • حمایت از فعالان این عرصه در داخل و خارج از کشور،
  • تلاش برای ایجاد و استقرار پژوهشکده ریسک‌سنجی مالی و بیمه به شکل عام آن در کشور.
نشانی مطلب در وبگاه هشتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مالی و بیم‌سنجی ایران:
http://finact.khu.ac.ir/find-1.50.19.fa.html
برگشت به اصل مطلب